Unika Bronze skulptur

UNIKA SKULPTURER

Jeg støber selv mine ting, og alle er unika skulpturer.
Jeg kan godt lide at arbejde eksperimenterende.
 
Jeg modellerer en skulptur op i et brændbart materiale f.eks voks, flamingo, træ, snor, frugt og grønt. Skulpturen forsynes med kanaler og sænkes ned i flydende formmasse. Formen sættes i  en keramik ovn, og skulptur materialet brænder væk. Derved opstår der et hulrum i formen, hvor den 1200 grader varme bronze hældes i. Bronzen er nu kapslet inde. Formen kan med denne metode ikke åbnes, men må smadres, for at bronzen kan befries.
Det vil sige at der kun er et eksemplar af hver af mine skulpturer.
Efter støbningen begynder et tidskrævende arbejde med højtryksrenser, vinkelsliber,hammer, mejsel, punsler, roterende stålbørster osv, Herefter fremstår bronzen kedelig mat og bleg. For at give bronzen karakter, glød og farve patineres den. Hvorefter den poleres og gives bivoks som forsejling.
Det er en lang og tidskrævende proces og jeg er bidt af den.

STILETTER OG KVINDE BEKLÆDNING 
Frugt og grøntsager formes til stiletter. En serie i bronze, som stiller dig spørgsmålet: " Har du fod på det evige krav om at være sund,smuk og afbalanceret- og - kan du balancere gennem livet som forbruger og menneske?"
For ikke mange årtier siden var det almindeligt at kvinder gik med snørreliv for at få hvepse talje. Idag er KOSTEN NUTIDENS KORSET. Jeg har lavet et korset af kål og bladselleri. Det er hængt op i en ramme/ døråbning. Forestil dig selv hvem kvinden indeni er. 

HESTEKRÆFTER
En serie som fantaserer om ordets betydning. Lavet som model til større skulptur. 

BOGHOLDER/ BOGSTØTTER
Støtter og holderer til bøger. Udsavede bøger isat papir og pap. Mennesker som støtteben og en skulder at støtte sig op af. Korn en kommentar til hektar støtten, som ikke når ned til rødderne. Flere undervejs.

SMÅ SKULPTURER AF MENNESKERJeg er optaget af mennesker i bevægelse.